Zorg bij Alzheimer Reeuwijk

Zorgt u voor iemand met de ziekte van Alzheimer? Of heeft u zelf te maken met Alzheimer? Kies voor professionele zorg bij u thuis. Op deze manier wordt uw mantelzorger ontlast en bent u verzekerd van zorg van de beste kwaliteit. Zuster Jansen biedt zorg bij de ziekte van Alzheimer in Reeuwijk op hoog niveau, gewoon bij u thuis. Wij verlenen uitstekende verzorging, verpleging, ondersteuning en begeleiding bij de ziekte van Alzheimer.

Omgaan met Alzheimer

Zuster Jansen biedt professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer. Wij helpen u en uw naasten ook om om te gaan met uw ziekteproces. Hoe gaat u om met de ziekte van Alzheimer? Wat kan uw familie of eventuele partner voor u betekenen? Hoe kunnen wij de zorg zo goed mogelijk bij u thuis inzetten? Zuster Jansen helpt u met vragen of moeilijkheden bij Alzheimer. Daarnaast besteed Zuster Jansen aandacht aan een goede samenwerking met een eventuele mantelzorger die ook voor u zorgt. Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Reeuwijk: wij zijn er voor u én voor uw naasten, desnoods 24-uur per dag.

Lees meer bij Zuster Jansen

Persoonlijke en gekwalificeerde zorgverleners

Zuster Jansen werkt met persoonlijke en gekwalificeerde zorgverleners, die uiterst zorgvuldig geselecteerd worden. Wanneer u kiest voor onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Reeuwijk wordt er speciaal voor u een zorgteam samengesteld, bestaande uit maximaal vijf professionele zorgverleners. Zo krijgt u altijd te maken met dezelfde zorgverleners en zal onze zorg al snel vertrouwd aanvoelen.

Onze zorgverleners zijn ervaren in het bieden van professionele begeleiding bij Alzheimer. Zuster Jansen heeft affiniteit met diverse situaties bij Alzheimer, waardoor wij weten hoe we onze zorg zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Kies nu voor onze professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer in Reeuwijk. Neem contact op met onze zorgcoördinator voor persoonlijk advies. Wij staan voor u klaar.